Noapte
Zi
29 September 2022
1 min read

Cu drag, despre România! Să Iubim Dâmbovița!

”Cu drag, despre România”, cel mai recent proiect tv de la Ralitatea Plus care dorește să aducă în fața telespectatorilor frumusețile, istoria, cultura și tradițiile strămoșești, personalitățile vremurilor trecute, dar și pe cei care,în prezent,  prin munca lor, vor să-si lase amprenta peste timp.În această seară, moderatorii Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin ne-au invitat ”Să Iubim Dâmbovița”, în cadrul emisiunii fiind invitați președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, Prefectul Claudia Gilia, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, dar și edili de success ai mai multor comune, fiecare dintre ei aducând în prim plan tot ceea ce are mai bun și mai frumos de oferit județul Dâmbovița.

1

„Avem printre cele mai frumoase județe din țară și aici, pot spune, ne ajută și locuitorii care sunt oameni benevoitori și cu suflet bun. Avem o istorie deosebită, avem o cultura asemenea, avem peisaje de poveste. În fiecare zi facem tot posibilul să ne dezvoltăm , să devenim din ce în ce mai atractivi din toate punctele de vedere. Avem atât de multe repere încât județul Dâmbovița chiar merită să fie cunoscut. Avem investiții în derulare, obiective pe care nimeni până acum nu le-a gândit pentru județ. ”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 2

Fiecare dintre cei prezenți a trecut în revistă proiectele pe care le are în desfășurare, numeroase investiții finanțate atât din fonduri europene, cât și de la bugetele locale sau sprinijite de Consiliul Județean prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, proiecte menite să dezvolte fiecare  comunitate locală.

”Reușim să facem atât de multe lucruri bune și frumoase pentru dâmbovițeni pentru că, în calitate de președinte al Consiliului Județean, nu am împărțit județul în roșii și galbeni, am încercat să păstrez o balanță și să sprijin fiecare edil în parte fără să țin cont de coloarea politică.”, a adăugat Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sorin Cîmpeanu a demisionat de la conducerea Ministerului Educației

Articolul Urmator

Deciziile europene de sprijin a populaţiei confirmă măsurile luate de PSD pentru români

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele