Noapte
Zi
4 September 2022
1 min read

Dezvoltarea infrastructurii educaționale, prioritate pentru primăria Corbii Mari

Dezvoltarea infrastructurii educaționale reprezintă o prioritate pentru administrația locală a comunei Corbii Mari, încă o dovadă în acest sens reprezentând faptul că într-o singură zi, astăzi, au fost inaugurate două unități de învățământ și o zonă pentru joacă și agrement, teren sintetic de fotbal.
Astfel, primul eveniment a avut loc la școala din localitatea Corbii Mari, investiție realizată cu ajutorul fondurilor europene, dar și o cotă parte susținută din bugetul local. Începând de luni, 5 septembrie a.c., aici își vor desfășura activitatea, în cele mai bune și moderne condiții, 196 de elevi de la clasa 0 la a VIII-A.

“Avem o investiție realizată prin fonduri europene în valoare de 7 milioane de lei. Școala are clasele 0-VIII, 196 de elevi urmând să-și desfășoare activitatea aici. Aș vrea să mulțumesc echipei pe care o am lângă mine în cadrul primăriei, dar și tuturor celor prezenți astăzi aici. Este o zi importantă pentru noi, pentru părinți, copii și cadre didactice.
După cum știți, de când am ajuns primar am pus câteva borne, iar acum începem să culegem roadele muncii.”, a precizat primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică.

primar

“Felicit administrația locală pentru că astăzi asistăm la o nouă inaugurare în comuna dumneavoastră, ceea ce înseamnă că preocuparea pentru educație a autorităților este constantă”., a adăugat Ileana Neculaescu, Inspector general ISJ Dâmbovița.

inspector

“Este un moment deosebit de important. Astăzi, inaugurăm o școală nouă, modernă, la standarde europene și nu cred că domnul primar avea să vină în fața dumneavoastră cu un cadou mai frumos și pentru părinți și pentru elevi. Vreau să-l felicit pentru tot ceea ce face în comuna Corbii Mari și, fără să folosesc vorbe mari, este unul dintre primarii care s-a zbătut foarte mult pentru a aduce proiecte, pentru a dezvolta comunitatea. Consiliul Județean Dâmbovița îi va fi alături și de acum înainte. Mult succes tuturor în noul an școlar”., a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

cornel

Cel de al doilea obiectiv de investiție l-a constituit construirea grădiniței din satul Grozăvești, unde 60 de prichindei vor deprinde primele taine ale învățăturii. Unitatea a fost construită cu finanțare de la Ministerul Educației și de la bugetul administrației locale.

Din fonduri locale a fost amenajată și o zonă pentru joacă și agrement, un teren sintetic de fotbal.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Început de an școlar în cele mai bune condiții pentru elevii unităților de învățământ din Răcari

Articolul Urmator

CORBII MARI: A fost inaugurată prima stație de epurare a apei uzate

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele