Noapte
Zi
13 September 2022
1 min read

Jandarmul dâmbovițean George Dragoș Dedu, pe podium la competiția de ciclism “Up to Postăvaru”

După un sezon prolific de pregătire, maior George Dragoș Dedu, membru al echipei BikeXpert Racing Team, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani).
Ajuns la a doua ediție, evenimentul “Up to Postăvaru” s-a desfășurat duminică, 11 septembrie a.c., cu startul din Poiana Brașov și finish-ul în Masivul Postăvaru. Competiția a atras la start numeroși sportivi, fiind organizate concursuri de mountainbike, downhill, E-bike și alergare montană.
Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a participat la concursul mountainbike pe un traseu de cățărare pronunțată, dar și o coborâre intermediară pe “traseul albastru”, cu suprafață alunecoasă, după ploaie.
Maiorul George Dragoș Dedu îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2004.

WhatsApp Image 2022-09-13 at 12.12.45

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Se întrerupe furnizarea apei în satele Telești, Ludești și Potocelu

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Ai rămas fără baterie la telefon, tabletă, laptop, bicicletă sau trotinetă electrică? Le poți încărca GRATUIT în Piața Tricolorului, cu ajutorul echipamentului Sun Tracing Sun System

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele