Noapte
Zi
16 September 2022
1 min read

LUNGULEȚU: O șoferiță a accidentat mortal un biciclist

În urmă cu puțin timp, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că o femeie, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, în comuna Lungulețu, din direcția Slobozia Moară către Lungulețu, ar fi acorșat și accident un biciclist, bărbat, în vârstă de 49 de ani.
Din nefericire, bărbatul a decedat.
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Dep. Carmen Holban:”Organizaţiile non-profit care activează în domeniul medical, scutite de plata TVA. Voi susţine şi vota această iniţiativa legislativă, cu implicaţii sociale benefice şi fără un impact bugetar, în momentul intrării în dezbaterea Camerei Deputaţilor, ca for decisional”

Articolul Urmator

Sâmbătă și duminică, Răvășitul Oilor la Runcu

Ultimele Articole

Mergisus