Noapte
Zi
12 September 2022
1 min read

(VIDEO) Atmosferă incendiară în ultima seară a Zilelor Cetății! Lovebite Rock, Five Gang, Trooper, Irina Rimes și foc de artificii

Mii de târgovișteni, și nu numai, au fost prezenți seara trecută în parcul Chindia pentru a lua parte la concertul susținut de Lovebite Rock, Five Gang, Trooper și Irina Rimes.

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Lovebite Rock, urmați de Five Gang, atmosfera fiind în continuare întreținută de Trooper și Irima Rimes.


Seara a fost încheiată de un superb foc de artificii, care, minute în șir, a luminat cerul municipiului, încheind astfel evenimentele din acest an dedicatele Zilelor Cetății Târgoviște.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Echipa PSD Dâmbovița a început conferințele de alegeri în organizațiile locale

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Accident rutier pe Calea București! Un motociclist a fost rănit

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele