Noapte
Zi
20 October 2022
1 min read

Camera de Comerț Dâmbovița organizează ediția 29 a Galei Topul Firmelor pe 17 noiembrie, la Ballroom Del Ponte din municipiul Târgoviște.

Camera de Comerț Dâmbovița continuă tradiția organizării celui mai important eveniment economic al anului! Gala Topul Firmelor, ediția 29, va avea loc pe 17 noiembrie, la Ballroom Del Ponte din municipiul Târgoviște, iar pe lângă premierea firmelor din clasament, evenimentul va reprezenta în acest an și o ocazie pentru producătorii locali de a-și expune produsele.
1
Clasamentul Topul Firmelor din județul Dâmbovița este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.
2
„Conceptul Evenimentului ,,Topul Firmei” din acest an este în zona ,,specific românesc’’. De aceea invităm companiile, producătorii locali să își prezinte produsele în cadrul evenimentului nostru. Evenimentul presupune o gală de premiere a firmelor din clasament, iar anul acesta ne dorim să avem expozanți, producători care vin cu produsele lor.
Topul Firmelor din Dâmbovița va avea loc în data de 17 noiembrie 2022 începând cu ora 18.00 la Ballroom Del Ponte. Cifrele bilanțurilor contabile justifică prezența firmelor în acest clasament. Dincolo de toate aceste cifre, acest eveniment, Gala Topul Firmelor expune de fapt un efort extraordinar al companiilor, al câștigătorilor. Poate, de multe ori, s-a minimalizat ceea ce obțin firmele, o diplomă, un trofeu, dar ele primesc de fapt recunoștința întregului mediu de afaceri, a noastră a tuturor pentru efortul depus. De aceea este un eveniment atât de important pentru comunitatea de business locală, este un eveniment constant, este un eveniment de tradiție, suntem la a 29 –a ediție anul acesta. Este evenimentul unde socializăm, unde ne cunoaștem, unde celebrăm performanța, unde ne dorim să fim împreună. E clar că ceea ce primesc companiile este recunoștința pentru întreaga muncă depusă”, a declarat Ștefania Stroică, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI S-A DERULAT A DOUA PARTE A CAMPANIEI “DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ O VIAȚĂ ! ”

Articolul Urmator

ITM Dâmbovița, eveniment privind importanța cunoașterii și respectării normelor de sănătate și securitate la locul de muncă

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele