Noapte
Zi
13 October 2022
1 min read

Comuna Ulmi, decizie a etapei de incadrare de catre Agentia Pentru Protectia Mediului Dambovita pentru construire sediu nou

Comuna Ulmi prin reprezentant Tita Petrut Bogdan anunta publicul interest asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia Pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului / nu se supune evaluarii adecvate / nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ‘Construire sediu administrative, Primarie’, propus a se realiza in Com. Ulmi, sat Ulmi, str. Principala, nr. 115, jud. Dambovita.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Dambovita, din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, Judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CLM Târgoviște, ședință extraordinară cu convocare de îndată

Articolul Urmator

Fabrica Arctic din Ulmi, printre cele mai sustenabile zece unități de producție Industry 4.0 din lume

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele