Noapte
Zi
26 October 2022
1 min read

LUCRĂRI DRUMURI ȘI PODURI DÂMBOVIȚSC LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE A INFRASTRUCTURII RUTIERE

Program aglomerat și în luna octombrie pentru angajații SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița. Încă de la începutul lunii, drumarii dâmbovițeni au lucrat intens, acțiunilor lor vizând diferite lucrări la infrastructura rutieră în diferite zone ale județului.

received_528814588675649

Astfel, lucrări de reparații s-au realizat pe DJ702L, sector Scheiu de Sus unde s-au înlocuit tuburi, taluzare, reprofilare.

De asemenea, drumari au fost prezenți pe drumurile din județ unde au efectuat lucrări de reparații premergatoare aplicării stratului de asfalt pe DJ702A, sector Drăgăești Pământeni, drumul urmând ulterior să fie asfaltat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Lucrările de modernizare, extindere și dotare de la Grădinița Rază de Soare se apropie de final

Articolul Urmator

Pe 17 noiembrie are loc Gala Topul Firmelor Dâmbovițene

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus