Noapte
Zi
26 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Lucrările de modernizare, extindere și dotare de la Grădinița Rază de Soare se apropie de final

Administrația locală târgovișteană a pus un accent deosebit pe ceea ce înseamnă reabilitarea și modernizarea infrastructurii educaționale. Astfel, încă o unitate de învățământ se află în atenția primăriei, și anume Grădinița “Raza de Soare”, unde se implementează un proiect care vizează intervenții pe mai multe paliere, de la extindere până la dotare.

“La Grădinița „Rază de Soare” din municipiul Târgoviște, unitate de învățământ care face obiectul unor ample investiții de reabilitare, modernizare, extindere și dotare. Este vorba despre un proiect în valoare de aproximativ 12 milioane de lei, un proiect care a presupus toată gama de intervenție, începând de la reabilitarea integrală a corpurilor existente. De asemenea, a fost extinsă unitatea de învățământ, plus dotare. Totodată, pe zona de dotări putem discuta despre dotări care vizează panourile solare, chiturile de instalare și așa mai departe, până la dotările didactice, dotări de laborator, dotări pentru o mică sală de activitate sportivă și în același timp de festivități, toate acestea în cadrul unui proiect finanțat pe fonduri europene și care schimbă această unitate de învățământ. Suntem aproape de final cu lucrările. Ele au avut un ritm mai scăzut, mai ales în partea de început din cauza faptului una dintre clădiri a necesitat lucrări de consolidare mult peste ceea ce a presupus expertiza de rezistență inițială și nu puteam să trecem mai departe fără aceste intervenții.”, a precizat primarul Cristian Stan.

2

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vrei să participi la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșugari ? Camera de Comerț Dâmbovița te poate ajuta

Articolul Urmator

LUCRĂRI DRUMURI ȘI PODURI DÂMBOVIȚSC LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE A INFRASTRUCTURII RUTIERE

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele