Noapte
Zi
18 October 2022
1 min read

Prin PJDL, bază sportivă nouă, la Vișina

Locuitorii comunei Vișina beneficiază, de astăzi, de un teren de sport multifuncțional – investiție ce vine în sprijinul celor interesați de o dezvoltare fizică armonioasă, de menținerea stării de sănătate la cote optime și, în plus, de cultivarea spiritului de echipă și a celui de competiție.
Baza sportivă este o investiție în valoare de 492.813,22 lei, din care suma de 166.632,13 lei este finanțarea alocată de Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea acestui proiect în cadrul PJDL – Subprogramul „Construcția / amenajarea / reabilitarea / modernizarea / dotarea bazelor sportive, a terenurilor de sport și a sălilor de sport”.
Președintele Corneliu Ștefan i-a îndemnat pe tinerii din comună să practice sport, activitate ale cărei beneficii pe termen mediu și lung sunt însemnate, și a evidențiat contribuția Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) la susținerea investițiilor la nivel local și dezvoltarea sincronizată a localităților dâmbovițene.

„Este un eveniment deosebit pentru comuna Vișina și pentru județul Dâmbovița. Astăzi inaugurăm un obiectiv, pentru a cărui realizare comuna Vișina s-a asociat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Vedem cum toate proiectele pe care le-am gândit împreună cu toți primarii din județul nostru încep să dea roade. Aceste obiective importante pentru dezvoltarea comunităților locale sunt binevenite pentru noi toți. Vă felicit, domnule primar, pentru ceea ce ați gândit pentru localitatea Vișina pentru prezent, dar și pentru viitor, și vreau să vă asigur de întreg sprijinul nostru pentru tot ceea ce avem de făcut, împreună, pentru localitatea Vișina, dar și pentru județul Dâmbovița!”, a trasmis președintele Corneliu Ștefan la evenimentul de inaugurare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PSD cere urgentarea procesului de reglementare a pieței de energie și acordarea de vouchere pentru consumatorii vulnerabili

Articolul Urmator

”Armonii de toamnă”, concert susținut de Orchestra Simfonică Muntenia! ACCESUL este LIBER!

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele