Noapte
Zi
4 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Infrastructură rutieră nouă, pe strada Lt. Stancu Ion

Administrația locală târgovișteană continuă reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, din din acest proiect făcând parte si strada Lt. Stancu Ion, unde lucrările sunt în plină desfășurare.

”Pe strada Locotenent Stancu Ion din municipiul Târgoviște este în derulare un proiect european de reabilitare și modernizare. Ultima stradă care se reabilitează în cadrul proiectului european, care a vizat strada Gării, Bulevardul „Regele Carol” , Bulevardul „Mircea cel Bătrân” și de asemenea, se lucrează la pasajul rutier de lângă Pavcom. Luna aceasta, atât strada Locotenent Stancu Ion, cât și pasajul de lângă Pavcom, urmează să fie finalizate.”, transmite primarul Cristian Stan.

Pe lângă refacerea tronsoanelor rutiere, se lucrează și la trotuare, se schimbă bordurile și se înlocuiește iluminatul stradal.

 ”În primăvară, cel târziu, va debuta un proiect și mai amplu de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște. Este vorba despre proiectul pe Anghel Saligny, un proiect în valoare de 42 de milioane de lei, care vizează numai puțin de 200.000 de mp de străzi și trotuare, este cel mai amplu proiect de dezvoltare a infrastructurii din municipiul Târgoviște. Ca străzi, aș exemplifica:  cu Bulevardul Libertății, cu Bulevardul Independenței, cu strada Calea Domnească, cu Boerescu Zaharia, cu Virgil Drăghiceanu, cu 9 mai și cu străzi din microraionul nr 4 și 5, strada Maior Brezișeanu, Pârvan Popescu, Ana Ipătescu, Mihai Eminescu și așa mai departe. În total avem 17 străzi care urmează să fie reabilitate pe acest proiect. Separat, avem proiect în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița pe strada Calea București. A fost finalizată proiectarea, vom scoate la licitație publică și undeva în primăvară vor începe lucrările și acolo. Au început lucrările și în cartierul Prepeleac, acolo sunt lucrări complexe, pe de-o parte lucrări pentru extinderea rețelei de gaze, pe de-o pateu asfaltare și reabilitare a tuturor străzilor din cartierul respectiv. Nu vom pleca de acolo până nu rezolvăm toate problemele pe infrastructură.  De asemenea, mai avem un proiect în curs de pregătire a documentației în acest moment. Este proiectul care vizează încă 14 străzi și cu acesta urmează să închidem capitolul de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Târgoviște”, a adăugat edilul.

staaa

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANOSR, semnal de alarmă: Traiul decent al studenților, nedecontat de autoritățile statului

Articolul Urmator

Import de deșeuri cu substanțe periculoase, la o societate din Priboiu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Peste 10 milioane de lei se investesc în modernizarea Școlii Nr.9

Peste 10 milioane de lei va investi administrația locală târgovișteană

PSD Dâmbovița, start campanie electorală

Anul 2024 reprezintă un an aparte din punct de vedere