Noapte
Zi
13 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Până la sfârșitul anului, proiectul autogării ar putea fi finalizat

În imediata apropiere a Complexului de Natație Târgoviște, pe Calea Ialomiței, administrația locală târgovișteană lucrează la singura autogară publică construită în ultimii 30 de ani.
”Sunt convins că va fi una dintre cele mai moderne asemenea facilități din România și sper ca până la finalul anului să reușim să finalizăm întreaga investiție de aici, investiție care cuprinde o autogară cu facilități foarte importante pentru călători.”, transmite primarul Cristian Stan.
De asemenea, proiectul mai cuprinde construcția unui un depou de parcare a celor 40 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hibrid care se află pe traseele transportului public local, dar și reabilitarea și modernizarea mai multor tronsoane rutiere sau amplasarea stațiilor pentru mijloacele de transport în comun.


”Investiția de care discutăm valorează undeva la 54 de milioane de lei. Sigur, nu numai această investiție, cea de aici se apropie undeva la 20 de milioane, ci și străzile care au fost reabilitate, plus stațiile de călători urmează să fie aduse în municipiul Târgoviște până la finalul anului. Una peste alta, la finalul acestui an avem gata și această investiție, plus cel puțin 20 de stații de călători noi în municipiul Târgoviște.”, adaugă edilul.

cristi

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Care este motivul pentru care, în unele zone, iluminatul public funcționează și pe timp de zi

Articolul Urmator

Prin PJDL, comuna Dobra își extinde patrimoniuL cu o bază sportivă modernă

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele