Noapte
Zi
20 October 2022
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Primăria a semnat primul contract din țară pentru construcția unui centru de colectare prin aport voluntar

În cursul acestei dimineți, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviste, a fost prezent la Guvern pentru semnarea contractului pe care administrația locală l-a depus, cu finanțare prin PNRR, care vizează construcția unui centru de colectare selectivă prin aport voluntar a gunoiului menajer.

“În această dimineață, la sediul Guvernului României, a avut loc ceremonia de semnare a primelor contracte de finanțare din România pentru realizarea unor “Centre de colectare prin aport voluntar”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 3 – Managementul deșeurilor, Investiția I1.
Mă bucur că municipiul Târgoviște senumără printre unitățils administrativ teritoriale care semnaează un asemenea contract.

txt

” Centrul de colectare prin aport voluntar va asigura colectarea separată a deșeurilor municipale care nu pot fi colectate în sistem „door-to-door”, respectiv deșeuri reciclabile și biodeșeuri care nu pot fi colectate în pubelele individuale, precum și fluxurile speciale de deșeuri – deșeuri voluminoase, deșeuri textile, deșeuri din lemn, mobilier, deșeuri din anvelope, deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri periculoase, deșeuri de cadavre animale, deșeuri de gradină, deșeuri din construcții și demolări.
Primul asemenea centru va fi construit în municipiul Târgoviște pe șoseaua Găești, va avea o suprafață de aproximativ 2500 mp., iar valoarea finanțării europene este de 4.558.786, 51 lei, integral nerambursabilă.”, transmite edilul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ITM Dâmbovița, eveniment privind importanța cunoașterii și respectării normelor de sănătate și securitate la locul de muncă

Articolul Urmator

Conflict între elevi aplanat de jandarmii dâmbovițeni

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele