Noapte
Zi
14 November 2022
1 min read

Sală de sport modernă pentru elevii Școlii Generale Ulmi

Unul dintre obectivele principale ale administrației locale a comunei Ulmi îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii educaționale și oferirea celor mai bune condiții elevilor. Astfel, cu finanțare prin Compania Națională de Investiții, CNI, primăria a dat start lucrărilor pentru construcția unei săli de sport moderne în curtea Școlii Generale Ulmi, unitate care, la rândul ei, va intra într-un program de eficientizare energetică.

” Pentru că domeniul educației este unul foarte important, venim cu vești bune pentru elevi. Au demarat lucrările de construire a Sălii se Sport din curtea Școlii Generale Ulmi! Din vara anului viitor, tinerii din Ulmi vor putea desfășura activități sportive într-o sală nouă, care le va oferi cele mai bune condiții. ”, transmite primarul comunei Ulmi, Bogdan Tița.

Tot pentru a veni în sprijinul elevilor, administrația locală a comunei Ulmi, va construi în localitatea Viișoara două terenuri, unul de tenis de câmp și unul de minifotbal.

IMG-20221114-WA0004

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prins la braconat de pește în zona barajului Perșinari

Articolul Urmator

Ai fosă septică în curte? Esti obligat să te înscrii Registrul de Evidenţă a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea şi Epurarea Apelor Uzate.

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele