Noapte
Zi
19 December 2022
1 min read

Doamnele din OFSD Târgoviște au primit primii colindători

Colinde și cele mai sincere zâmbete, aceasta a fost răsplata pe care au primit-o doamnele social democrate târgoviștene de la zecii de copii care le-au trecut pragul. Și în acest an, acestea au fost ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun și au împărțit, astăzi, cu emoție și bucurie, daruri tuturor celor prezenți.

“Sinonimul cuvântului copilărie trebuie să fie fericire și este datoria noastră, a celor mari, ca acest lucru să se întâmple.
Sunt convinsă că astăzi, alături de colegele mele din Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgoviște, am reușit să facem sărbătorile mai frumoase pentru copiii care ne-au colindat.” , transmite Luciana Cristea, președintele Organizației de Femei Social Democrate Târgoviște.
La eveniment au fost prezenți și primarul Cristian Stan, președinte PSD Tărgoviste, dar și viceprimarul Cătălin Rădulescu.

WhatsApp Image 2022-12-19 at 22.12.27

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

E vremea colindelor la Parcul Industrial Moreni

Articolul Urmator

SAF-T. Teorie și practică Seminar gratuit

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele