Noapte
Zi
6 December 2022
1 min read

Gabriel Purcaru, ajutorul lui Moș Nicolae pentru copiii internați în spitalul municipal Moreni

În acest an, Moș Nicolae a avut un ajutor de nădejde și a putut astfel ajunge și la copiii care sunt internați pe secția de pediatrie a Spitalului Municipal Moreni. Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, i-a vizitat și le-a dăruit, din partea moșului, multe daruri și dulciuri, aducându-le pe chip cele mai sincere zâmbete.

” Deși n-au avut cum să-și așeze ghetuțele la ferestre, copiii internați în Secția de Pediatrie a Spitalului municipal Moreni au primt vizita Moșului Nicolae. Moșul a venit încărcat cu dulciuri și cu speranță pentru cei mici! La mulți ani tuturor!”, transmite Gabriel Purcaru.

WhatsApp Image 2022-12-06 at 12.42.07

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Un tânăr de 19 ani a furat 3000 de lei dintr-o societate

Articolul Urmator

Nici în acest an nu au uitat de ei! Luciana Cristea și Carmen Holban, din nou, alături de copiii din sistemul de servicii sociale

Ultimele Articole

8000 de dâmbovițeni prezenți la Noaptea Muzeelor

În acest an, Noaptea Muzeelor a fost una atipică. Foarte mulți muzeografi și angajați ai unităților au ieșit la proteste din cauza inechităților și salariilor mici, refuzând participarea la eveniment. Deși în
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele