Noapte
Zi
22 December 2022
1 min read

Primăria Poiana, ajutor de nădejde pentru Moș Crăciun

An de an, administrația locală a comunei Poiana este un ajutor de nădejde pentru Moș Crăciun, Pentru că trebuie să ajungă la cât mai mulți copii, bătrânelul cu barba albă a lasat la sediul primăriei cadouri pentru toți, de la preșcolari, la cei din clasele primare și gimnaziale.

ttt

“Și în acest an, Moș Crăciun împreună cu Primaria Comunei Poiana și-au făcut datoria față de cei mici. Este al 19 lea an consecutiv de când copiii înscriși la unitățile de învățământ de pe raza comunei noastre (preșcolari, clasele primare și gimnaziale) au primit cadouri de la Moș Crăciun la sediul Primăriei Poiana. Vacanță frumoasă și Sărbători Fericite alături de cei dragi!”, transmite Marian Șerban, edilul comunei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Martirii Revoluției din 1989, comemorați la Târgoviște

Articolul Urmator

(VIDEO) Structurile de sigurantă județene, măsuri și recomandări pentru prevenirea tragediilor pentru perioada sărbătorilor

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele