Noapte
Zi
26 January 2023
1 min read

Cod Galben de ninsori, în Dâmbovița

Administrația națională de Meteorologie a emis mesaje de atenționare meteo valabile in județul Dâmbovița astfel:
– Mesaj 1: COD  GALBEN valabil în intervalul 26 ianuarie, ora 18:00 – 27 ianuarie, ora 10:00. Vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula cantități în general de 25…40 l/mp. Treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În zona montanta, se va depune strat nou de zăpadă și vor fi intervale în care va fi viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.
– Mesaj 2: COD  GALBEN valabil în intervalul 27 ianuarie, ora 10 – 28 ianuarie, ora 22. Vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula în general 25…40 l/mp. La început vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, apoi treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În aceste zone, local și temporar, vor fi și intensificări ale vântului, cu viteze în general de 50…60 km/h, viscolind ninsoarea. În zona montană va continua să ningă, să se depună strat de zăpadă consistent și vor mai fi intervale cu viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

(VIDEO) 24 ianuarie 1859 este data tipăririi certificatului de naștere al statului român modern

Articolul Urmator

(VIDEO) Claudia Gilia, un an la conducerea Prefecturii Dâmbovița! ”Am avut un an plin, un an în care am muncit și am fost alături de oameni!”

Ultimele Articole

Mergisus