Noapte
Zi
26 January 2023
1 min read

(VIDEO) Claudia Gilia, un an la conducerea Prefecturii Dâmbovița! ”Am avut un an plin, un an în care am muncit și am fost alături de oameni!”

Pe 22 ianuarie 2022, Claudia Gilia a fost învestită în funcția de prefect al județului Dâmbovița.
Încă de la începutul mandatului, pentru că la nivel central s-a format coaliția de guvernare între PSD și PNL, Claudia Gilia a condus instituția alături de doi subprefecți, și anume social democratul Corneliu Sălișteanu, iar din partea liberalilor, în primele luni de Ana-Maria Dragotă Zamfir, iar după demisia acesteia și până în prezent de Adrian Chițescu.

claudia, salisteanu, chitescu

”Am avut un an plin, un an în care am muncit și am fost alături de oameni. Noi suntem în slujba cetățenilor, acesta este crezul nostru și rezultatele, cred eu, vorbesc de la sine”, transmite Claudia Gilia.

Prezent la evenimentul de asstăzi a fost și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care și-a exprimat, încă o dată, susținerea și sprijinul necondiționat față de conducerea Prefecturii Dâmbovița.
”Vreau să-i mulțumesc doamnei prefect, dar și domnilor subprefecți, pentru colaborarea pe care am avut-o în acest an între Consiliul Județean Dâmbovița și Instituția Prefectului.Din punctul meu de vedere, a fost o colaborare foarte bună pentru dâmbovițeni și vreau să o felicit pe Claudia Gilia pentru modul în care a gândit această dezvoltare a instituției Prefectului. Trebuie spus lucrurilor pe nume, dacă acum un an de zile Prefectura Dâmbovița era într-un con de umbră, cred că astăzi este un pion important în județul Dâmbovița, așa cum trebuie să fie, cred că e o normalitate, și, bineînțeles,  prin colaborare pe care Instituția Prefectului o are cu toate subordonatele din teritoriu. Vă urez mult succes, vă asigur de toată colaborarea Consiliului Județean Dâmbovița. Cred că cele mai importante proiecte pe care trebuie să le desfășurăm împreună sunt acelea pentru dezvoltarea comunităților locale și tot ceea ce ne-am propus pentru fiecare unitate administrativ teritorială, pentru mediul de afaceri, pentru învățământ, și așa mai departe, pentru toate domeniile, aceste proiecte trebuie să le ducem la bun sfârșit și, bineînțeles, să nu ne oprim aici.”, a transmis acesta.

final

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cod Galben de ninsori, în Dâmbovița

Articolul Urmator

Prinși la volan fără a poseda permis de conducere

Ultimele Articole

Mergisus