Noapte
Zi
27 January 2023
1 min read

Cod Portocaliu de ninsori abundente în zona de munte dâmbovițeană

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat mesajele emise de avertizare meteorologica valabile în județul Dâmbovița astfel:

– avertizare meteo COD GALBEN valabilă în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 29 ianuarie, ora10:00. Se vor inregistra cantitati insemnate de precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare, viscol si intensificari ale vantului, in tot județul Dâmbovița

– avertizare meteo COD PORTOCALIU valabilă în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00 – 29 ianuarie, ora10:00. Se vor înregistra ninsori abundente, viscol in zona de munte a județului Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 1700 de dâmbovițeni au rămas fără curent electric

Articolul Urmator

Din toamnă, Grădinița din cartierul târgoviștean Sagricom va primi 60 de preșcolari

Ultimele Articole

Sâmbătă, „Noaptea Muzeelor ” în judeţul Dâmboviţa

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, a XX-a ediţie a evenimentului cultural „Noaptea Muzeelor”. Cu acest prilej, invităm publicul iubitor de istorie și
Mergisus