Noapte
Zi
27 January 2023
2 mins read

Din toamnă, Grădinița din cartierul târgoviștean Sagricom va primi 60 de preșcolari

Proiectul construcției grădiniței din cartierul târgoviștean Sagricom a fost finalizat. Din toamnă, trei grupe, 60 de preșcolari vor putea să-și desfășoare activitatea în această unitate, noua locație făcând parte din structura grădiniței Nr.9. Aici, administrația locală a demerat un proiect de la zero, imobilul fiind construit de la zero, clădirea având două etaje, trei clase de curs, grupuri sanitare, bucătărie și sală de masă și odihnă, spălătorie, și tot ceea ce este necesar pentru ca cei mici, dar și cadrele didactice și personalul auxiliar să-și poată desfășura activitatea în cele mai bune și moderne consiții. De asemenea, spațiul exterior a fost amenajat corespunzător, inclusiv cu un loc de joacă.

Gr sagricom sala 1

Gr sagricom

Gr sagricom ..

20230127_090017

20230127_091239

Loc joaca sagricom

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde au fost finalizate lucrările de construire a unei grădinițe noi. Este vorba de un imobil care face parte din structura Grădiniței Nr. 9 din municipiul Târgoviște.  Suntem într-un moment important, din nou, pentru infrastructura târgovișteană. Este vorba de un proiect de aproximativ 4,2 milioane lei, un proiect realizat în parteneriat de către municipiul Târgoviște și Ministerul Educației. O grădiniță finanțată pe Axa 10, care vizează infrastructura educațional, Programul Operațional Regional. Este vorba de construirea de la zero a unei facilități importante pentru copiii din această zonă și nu numai. Acest imobil poate găzdui 60 de copii, este cu toate dotările necesare, 3 săli de grupă, bucătărie, grupuri sanitare, spălătorie, călcătorie, deci tot ceea ce este necesar pentru ca o grădiniță să funcționeze în condiții foarte bune. Acest cartier avea nevoie de o asemenea structură.Și la această grădiniță din cartierul Sagricom avem energie din surse regenerabile, sunt panouri solare. Grădinița are și amenajări exterioare, un loc de joacă făcut de la zero”.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Stan

 „Cred că această zonă avea nevoie de această grădiniță și, bineînțeles, de investițiile pe care le-a enumerat domnul primar. Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce face pentru municipiul Târgoviște și nu în ultimul rând pentru această investiție deosebit de importantă pentru aceste cartier. Vreau să asigur, și pe domnul primar și pe târgovișteni, de tot sprijinul și toată colaborarea pentru proiectele pe care le avem pe raza municipiului Târgoviște. Investițiile pe care le-ați enumerat, viitoare, cred că vor înnobila acest cartier frumos al municipiului Târgoviște”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Corneliu stefan

 „Infrastructura educațională a județului Dâmbovița, iar astăzi a municipiului Târgoviște, îmbracă o haină nouă, în sensul că o nouă unitate de învățământ, de data aceasta preșcolar, își va deschide porțile. Parteneriatul școală-comunitate își găsește din nou expresia în dezvoltarea infrastructurii educaționale. Îl felicit și eu pe domnul primar și, deopotrivă, pe domnul președinte, pentru sprijinul pe care îl acordă actului didactic, în toate formele sale. Acea stare de bine pornește de la climatul de siguranță pe care îl asigurăm elevilor noștri, în cazul acesta preșcolarilor. Locuitorii acestui cartier au acum posibilitatea să-și înscrie copiii în această unitate de învățământ, unde vor funcționa 3 grupe de preșcolari. Dotările sunt ultramoderne, adecvate actului educațional și același se întâmplă în întreg județul, în municipiu. Mulțumesc colegilor pentru susținere, pentru colaborare, cadrelor didactice pentru că au înțeles că în anumite situații de impune relocarea și desfășurarea actului didactic până la finalizarea lucrărilor în alte unități de învățământ”, a adăugat Ileana Nicolaescu, Inspector General ISJ Dâmbovița.

Ileana neculaesu

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cod Portocaliu de ninsori abundente în zona de munte dâmbovițeană

Articolul Urmator

GĂEȘTI: Arestați după ce au furat grilajele unor sonde petroliere

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați