Noapte
Zi
20 January 2023
1 min read

Trei ani de viziune, inspirație, inovare și curaj la Camera de Comerț Dâmbovița

Pe 20 ianuarie 2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița avea să-și schimbe conducerea. În urmă cu trei ani, Valentin Calcan, antreprenor de succes și fost parlamentar dâmbovițean a fost ales președinte. 

„Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură.
Camera va fi reorganizată și se vor înființa Secțiuni în funcție de interesele mediului de afaceri local. Vom avea patru Secțiuni: Comerț si Servicii; Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism”, declara la momentul respectiv Calcan.

calcan

“Astăzi, 3 ani…., 20 ianuarie 2020 venea la pachet cu VIZIUNE, INSPIRAȚIE, INOVARE și CURAJ.

Misiunea noastră este aceea de a susține comunitatea oamenilor întreprinzători.

Viziunea este aceea de a ajuta afacerile să crească.

Scopul nostru este acela de a găsi împreună soluții pentru binele mediului de afaceri, să susținem inovarea și digitalizarea, să dezvoltăm parteneriate stabile pe termen lung.

Credem în antreprenoriat, în puterea de schimbare, transformare și creștere! Suntem creatori de business! Suntem un club de afaceri! “, transmite întreg colectivul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Liceul ”Voievodul Mircea” va fi renovat

Articolul Urmator

Turiști polonezi blocați în zona montană dâmbovițeană

Ultimele Articole

Mergisus