Noapte
Zi
13 February 2023
1 min read

Serviciul Regim Permise și Inmatriculări Dâmbovița și-a prelungit schimbat programul și în zilele de sâmbătă. VEZI AICI DETALII

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și pentru a se asigura desfășurarea în condiții cât mai bune a activității de preschimbare a permiselor de conducere românești, respectiv, înmatricularea vehiculelor, Prefectul Județului Dâmbovița a dispus, prin Ordin, modificarea programului de lucru cu publicul în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița, în lunile februarie și martie ale anului 2023, urmând ca instituția să desfășoare activitățile sus menționate după cum urmează:

Sâmbătă, 18 februarie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

Sâmbătă, 11 martie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

Sâmbătă, 18 martie 2023, în intervalul orar 08.00-16.00;

În cazul în care se vor impune și alte modificări ale programului de lucru cu publicul în cadrul SPCRPCIV Dâmbovița, cetățenii vor fi informați în timp util.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

458 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Grădinița Nr.2 va fi renovată energetic

Ultimele Articole

Mergisus