Noapte
Zi
13 February 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Grădinița Nr.2 va fi renovată energetic

Un alt contract de finanțare semnat și încă o unitate de învățământ va beneficia de investiții importante!
Astfel, Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște va face obiectul unui proiect important de renovare energetică, în cadrul căruia vor fi realizate intervenții prin care întreaga unitate de învățământ va fi termoizolată, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate echipamente alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, etc.
Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Planul național de redresare și reziliență, Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, iar în perioada următoare vor debuta procedurile de achiziție publică aferente execuției!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Serviciul Regim Permise și Inmatriculări Dâmbovița și-a prelungit schimbat programul și în zilele de sâmbătă. VEZI AICI DETALII

Articolul Urmator

V.Calcan: “Există riscul ca dezvoltarea Stațiunii Turistice Peștera-Padina să fie blocată”

Ultimele Articole

Mergisus