Noapte
Zi
20 March 2023
1 min read

140.000 lei, cuantumul amenzilor aplicate pentru transportul nelegal de deșeuri interceptat pe traseul Conțești-Târgoviște

Garda de Mediu Dâmbovița, în colaboare cu polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, au aplicat amenzi usturătoare pentru transporturi nelegale de deșeuri. Astfel, două societăți comerciale au fost sancționate cu 140.000 lei pentru mai multe neconformități pe care inspectorii le-au identificat.

”Urmare a solicitării reprezentanților I.P.J.DÂMBOVIȚA, cu privire la verificarea respectării legislației de mediu și a actelor de reglementare, pentru un transport de deșeuri interceptat pe traseul Conțești-Târgoviște. Reprezentanții  Gărzii Naționale de Mediu –  Comisariatul Județean Dâmbovița, au constatat că cele două societăți implicate au încălcat legislația de mediu privind colectarea și transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase,  acestea fiind amestecate, formularul de transport deșeuri nepericuloase incomplet, precum și lipsa Autorizației de Mediu privind Colectarea DEEE-URI, precum și Colectarea, tratarea și valorificarea vehiculelor scoate din uz. Pentru aceste fapte cele două societăți au fost sancționate cu amenzi contravenționale, în valoare de 60.000 lei, respectiv 80.000 lei, conform legislației de mediu în vigoare.”, precizează Garda de Mediu Dâmbovița.

 

SURSA VIDEO: FACEBOOK GARDA DE MEDIU DÂMBOVIȚA

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CAUȚI UN LOC DE MUNCĂ? AJOFM Dâmbovița are disponibile 435 posturi vacante

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Încă un proiect pentru modernizarea iluminatului public

Ultimele Articole

Mergisus