Noapte
Zi
20 March 2023
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Încă un proiect pentru modernizarea iluminatului public

Administrația locală târgovișteanăa reușit obținerea de noi fonduri pentru cel de al doilea proiect care are în vedere modernizarea iluminatului public. Astfel, cu finanțare nerambursabilă de la Administrația Fondului de Mediu, pe 64 de străzi și în 55 de parcări din municipiu vor fi instalate sisteme moderne cu LED,  integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.

”O nouă finanțare nerambursabilă obținută și 64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public!

Cu o valoare de 5.000.000 lei, investiția vizează în principal scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public cu aproximativ 60%.

Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 55685 m și se propune instalarea unui număr de 1805 aparate de iluminat cu LED,  integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.

  Suma necesară a fost obținută în cadrul axei ”Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Târgoviște accesând banii într-un timp record, în contextul în care sumele alocate la nivel național au fost epuizate în numai 7 minute!

 Discutăm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, după ce Primăria Tărgoviște a implementat investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, proiect european cu o valoare de peste 20.000.000 lei.”, precizează primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

140.000 lei, cuantumul amenzilor aplicate pentru transportul nelegal de deșeuri interceptat pe traseul Conțești-Târgoviște

Articolul Urmator

Au fost publicate subiectele pentru proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

80,23% dintre târgovișteni au votat DANIEL CRISTIAN STAN

Potrivit celor mai noi informații, 80,23% dintre tâtgoviștenii care și-au

TÂRGOVIȘTE: Centru pentru persoane vârstnice și cantină, inaugurate în cartierul Vlad Țepeș (Micro XI)

Într-o clădire abandonată de ani de zile, cu ajutorul fondurilor