Breaking News

CJD va investi zeci de milioane de euro în modernizarea drumurilor județene

Mar 14, 2023
În cursul zilei de astăzi, la Călărași, a avut loc Reuniunea extraordinară a Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027, principalele teme dezbătute fiind viitoarele proiecte finanțate din fonduri europene. Prezent la eveniment a fost și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, acesta aducând în discuție și punând accent pe îmbunătățirea rețelei de drumuri județene și dezvoltarea mediului privat dâmbovițean.
FB_IMG_1678807619498
“Consiliul Județean Dâmbovița are deja pregătite două proiecte de infrastructură rutieră, urmând să solicite finanțare europeană pentru:
Modernizarea a 60 de km de drumuri județene prin “Dezvoltarea infrastructurii de transport prin modernizarea DJ712 (Pucioasa-Brănești-,Vulcana Pandele-Șotânga- Târgoviște, DJ 720C (Gura Ocniței-Adânca-Bucșani- Mărcești-Finta-Postârnacu-DN 1A). Valoarea acestui proiect se ridică la aproximativ 65.000.000 de euro. (cu TVA).
Modernizarea DJ714Glod-Sanatoriul Moroeni-Bolboci-Padina-Peștera. Vom construi un drum nou, cu o lungime de 3,7 km, care va lega DN 71 de DJ 714, dar vom moderniza și traseul Glod – Sanatoriul Moroeni – Bolboci – Padina – Peștera. Acest tronson are o lungime de 19,11 km. Lucrările presupun și construirea unui pod nou peste Râul Ialomicioara. Valoarea estimată a proiectului se ridică la aproximativ 66.000.000 de euro (TVA inclus).
 De asemenea, mediul privat din Dâmbovița are o serie de oportunități de atragere a fondurilor europene. Vor fi disponibile programe prin care vor crește investițiile productive și se vor crea noi de locuri de muncă.
 Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 reprezintă o altă etapă importantă pentru județul Dâmbovița!
 Investițiile în infrastructură, în dezvoltarea de servicii pentru siguranța și în beneficiul dâmbovițenilor, dar și liniile de finanțare specifice mediului de afaceri, sunt cheia dezvoltării fiecărei comunități dâmbovițene.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean .Dâmbovița
Actualitate, Administrație, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare