Noapte
Zi
13 March 2023
1 min read

DÂMBOVIȚA: Avocatul Poporului acordă audiențe pe data de 15 martie, în intervalul orar 10:00-14:00 

Dâmbovițenii vor fi primiți în audiență de către reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti și pot depune petiții, în data de 15 martie, între orele 10:00 – 14:00. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe.
Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, situat în municipiul Târgovişte, Piaţa Tricolorului, nr. 1, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.
Pentru operativitate, se recomandă persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Șofer mort într-un accident produs la I.L. Caragiale

Articolul Urmator

Incendiu de vegetatie la Răzvad! O persoană a fost găsită decedată

Ultimele Articole

Mergisus