Noapte
Zi
9 April 2023
1 min read

Accident rutier pe DN71! A intervenit elicopterul Smurd

Intervenție în cazul unui accident rutier produs în comuna Contești, sat Contești, DN 71.Pentru gestionarea situației de urgență acționează Garda Răcari cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar SAJ DB cu un echipaj. La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit o persoană rănită, conștientă. Aceasta fiind asistată medical la fața locului de către echipajele medicale. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.
În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că s-a produs o coliziune între un autoturism și o motocicletă. Autovehiculele erau conduse de doi bărbați de 42 de ani și 23 de ani.
În urma impactului, conducătorul motocicletei, de 23 de ani, a fost rănit.
Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.
De asemenea, a intervenit și elicopterul Smurd.
Foto:arhiva

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, prezent, ca în fiecare an, la Târgul de Florii de la Voinești

Articolul Urmator

Și-a pierdut viața după ce a căzut cu motocultorul într-un canal cu apă

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus