Noapte
Zi
9 April 2023
1 min read

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, prezent, ca în fiecare an, la Târgul de Florii de la Voinești

În fiecare an, în această perioadă a anului, pe Valea Dâmboviței, se organizează Târgul anual de Florii, prilej cu care producătorii din zonă, și nu numai, vin pentru a-și comercializa marfurile, preparatele și rezultatele muncii. Ca de fiecare dată, printre ei s-a aflat și delegația Partidului Social Democrat Dâmbovița și implicit președintele Corneliu Ștefan, prezența acestuia fiind un bun prilej pentru a sta de vorbă cu cetățenii și de a afla, direct de la aceștia, care sunt problemele cu care se confruntă și ce soluții se pot găsi pentru rezolvarea lor.
FB_IMG_1681040036317
FB_IMG_1681040030418
“Astăzi, alături de colegi și prieteni, am fost la Târgul de Florii de la Voinești, târg devenit deja o tradiție pe Valea Dâmboviţei.
Datorită produselor și bunătăților ce pot fi găsite aici, numele târgului a depășit de multă vreme granițele județului, numărul vizitatorilor crescând de la an la an.
Am stat de vorbă cu oamenii veniți la Voinești, am discutat despre ceea ce se întâmplă în județ și în țară, concluzia fiind că doar lucrând împreună putem rezolva toate problemele și putem așeza lucrurile în ordinea corectă.
Și pentru că suntem în zi de sărbătoare, le-am urat multă sănătate, putere de muncă, iar celor cu nume de flori să aibă parte de tot binele din lume.
La Mulți Ani tuturor!”, este mesajul transmis de către Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.
FB_IMG_1681040026918

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Nici de această dată nu i-au uitat! Doamnele din OFSD Dâmbovița, alături de persoanele din locuința protejată Mara, Centrul de Servicii Comunitare „Floarea Speranței” din Pucioasa

Articolul Urmator

Accident rutier pe DN71! A intervenit elicopterul Smurd

Ultimele Articole

Mergisus