Noapte
Zi
4 April 2023
1 min read

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” “Soluții ITS pentru transportul Urban la nivelul Municipiului Targoviste – Etapa II”

COMUNICAT DE PRESĂ

“PNRR: Fonduri pentru România modernnă și reformată”

Târgoviște, Martie 2023”

“Soluții ITS pentru transportul Urban la nivelul Municipiului Targoviste – Etapa II”

Beneficiar: UAT Municipiul Târgoviște

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/runda 2

Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei PLANULUI NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA – Componenta 10 – FONDUL LOCAL, Investiția I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru trnsportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Obiectiv general: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean.

Valoarea totală a proiectului: 6.297.363,98 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 10.03.2023 – 10.06.2025.

Codul proiectului: C10-I1.2-2733.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

 

COMUNICAT PRESA ITS_Runda 2 (1)_page-0001

 

 

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Percheziții la trei bărbați din Moroeni! Sunt cercetați pentru delapidare și tăinuire

Articolul Urmator

În ce situații se anulează sau se revocă dreptul de ședere în România

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus