Noapte
Zi
4 April 2023
1 min read

Percheziții la trei bărbați din Moroeni! Sunt cercetați pentru delapidare și tăinuire

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în comuna Moroeni, la trei persoane bănuite de delapidare în formă continuată și tăinuire în formă continuată. În urma descinderilor, polițiștii au indisponibilizat mai multe bunuri și înscrisuri. Totodată, au fost puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri. În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2022 – martie 2023, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale, și-ar fi însușit produse alimentare și nealimentare, în valoare de peste 11.000 de lei. Bănuitul ar fi sustras și o pereche de încălțăminte sport, în valoare de peste 3.000 de lei. Ulterior, bunurile ar fi fost dobândite și valorificate de alte două persoane, în vârstă de 30 și 35 de ani. Pe parcursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, față de bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, pentru dispunerea unei măsuri preventive.În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie- IPJ Dâmbovița.

 

FOTO: Arhivă

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Reținuti de polițiști după ce au agresat și tâlhărit un bărbat și au furat țigări din anexa unui magazin

Articolul Urmator

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” “Soluții ITS pentru transportul Urban la nivelul Municipiului Targoviste – Etapa II”

Ultimele Articole

Șofer pe autobuz școlar, prins băut la volan

În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 07:35, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în Gaesti, un autovehicul destinat transportului școlar. Conducătorul auto,
Mergisus