Noapte
Zi
6 April 2023
1 min read

ITM Dâmbovița anunță noutățile aplicației REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița anunță că, începând cu data de 10 aprilie 2023, INSPECȚIA MUNCII pune la dispoziția angajatorilor noua versiune REGES/REVISAL. Astfel, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip „.rvs”, generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal.

Noutățile aduse de versiunea Revisal 6.0.9 sunt:

Posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare) sau a oricaror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat acoperind următoarele scenarii:

-un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, vor fi suspendate;

-un angajat poate să aibă un singur contract activ, cu normă întreaga la același angajator;

-un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.

Raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrata în istoricul contractului, iar aceasta operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime.

Actualizare nomenclator coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate.

Actualizarea nomenclatorului „Naționalitate pentru Marea Britanie”, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice, proveniți din Marea Britanie.

Precizăm că lucrările de mentenanță necesare actualizării versiunii sunt programate la finalul săptămânii, în intervalul 07.04.2023 ora 14:00 – 08.04.2023 ora 14:00, urmând ca în această perioadă, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților să fie indisponibil.

Pentru actualizarea aplicației Revisal de către angajatori, este recomandat să se urmăreasca instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare, ce urmează să fie publicate ulterior efectuării lucrărilor de mentenență aici: https://www.inspectiamuncii.ro/reges.

Reamintim că, pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8 nu vor putea mai transmite fișierele de tip „.rvs”, în noua versiune.

Facem precizarea că, începând de săptămâna viitoare, noua versiune REGES/REVISAL, 6.0.9, va fi disponibilă pe site-ul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița.- Comunicat de presă Lixandru Marius Inspector Șef ITM Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Satele Matraca și Nisipuri, comuna Ulmi, în continuă dezvoltare

Articolul Urmator

Accident rutier pe DN1A! O femeie a fost rănită

Ultimele Articole

Mergisus