Noapte
Zi
5 April 2023
1 min read

Satele Matraca și Nisipuri, comuna Ulmi, în continuă dezvoltare

Administrația locală a comunei Ulmi face toate eforturile ca dezvoltarea comunității să fie una modernă și de durată. În ultima perioadă, proiecte importante au fost implementate în toate satele aparținătoare comunei, două dintre cele mai bune exemple fiind satele Matraca și Nisipuri. Astfel, la Nisipuri, au fost introduse rețele de apă și canalizare, rețea de gaze, care urmează să fie predată către operatorul de distribuție și a fost realizat sistemul de iluminat public. La Matraca, a fost construit un teren de fotbal, s-a amenajat un loc de joacă pentru copii, s-a realizat sistemul de iluminat public, s-a construit sistem de asigurare a scurgerii apelor pluviale cu șanțuri betonate și acces la proprietăți ( care urmează a fi recepționat). Acum se lucrează la un nou proiect pentru amenajarea uni parcări centrale și reabilitarea împrejmuirea clădire administrative (fosta grădiniță din Matraca).

”Continuăm să ne dezvoltăm. Vă reamintesc faptul că în urmă cu puțin timp, la Ministerul Dezvoltării, alături de ministrul secretar de stat Alexandru Stoica, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Reabilitare și modernizare străzi în satele Matraca și Nisipurile”. Prin acest proiect în valoare de 4.569.982.73 lei fără TVA, vor fi asfaltate toate străzile din cele două sate. Și de această dată, alături de mine și de locuitorii comunei noastre a fost domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, căruia îi mulțumesc din nou pentru tot sprijinul acordat. “ a declarat Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Minori răniți în două accidente rutiere

Articolul Urmator

ITM Dâmbovița anunță noutățile aplicației REVISAL

Ultimele Articole

Mergisus