Noapte
Zi
22 May 2023
1 min read

A furat cheile din torpedoul mașinii și s-a urcat la volan fără a avea pemis de conducere

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat pe strada I.E. Florescu din Târgoviște, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Fieni, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul era neînmatriculat și că tânărul ar fi luat cheile aflate în torpedou fără acordul proprietarei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Stație de încărcare pentru mașini electrice, proiect al primăriei Ulmi pentru satul Dumbrava

Articolul Urmator

Incendiu la locomotiva unui tren marfar, pe ruta București-Titu

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus