Noapte
Zi
22 May 2023
1 min read

Incendiu la locomotiva unui tren marfar, pe ruta București-Titu

In jurul orei 06:40 am fost solicitați să intervenim la un incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de marfă care se deplasa pe ruta București-Titu. Către locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă la camera motoarelor fără posibilități de propagare. Trenul avea în componență 33 de vagoane fără încărcătură. Incendiul a fost lichidat rapid de către pompieri,  nu au fost identificate victime.- transmite Lt. Marin Mădălin, ISU Dâmbovița.

FOTO: g4media

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A furat cheile din torpedoul mașinii și s-a urcat la volan fără a avea pemis de conducere

Articolul Urmator

SUA şi parteneri multinaţionali intenţionează să finanţeze proiectul Reactoarelor Modulare Mici de la Doicești

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus