Noapte
Zi
31 May 2023
1 min read

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi- „Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

În cadrul manifestărilor culturale prilejuite de Zilele Județului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită sâmbătă, 3 iunie 2023, ora 12:00, la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

Programul zilei va debuta cu vernisajul expoziției „Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”, organizată în colaborare cu Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, reprezentată de domnul prof. univ. dr. hab. Tudor Dinu.

Expoziția reunește obiecte din colecții private, alături de bunuri din patrimoniul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Vizitatorii vor putea admira rânduiala meselor domnești, piese de vestimentație tipică secolelor XVIII – XIX, dar și vase din bronz produse în ateliere balcanice ori constantinopolitane.

Evenimentul va fi completat de un concert de muzică veche, susținut de formația „Trei Parale”, dar și de o degustare de produse inspirate din rețetele vremii, oferită de partenerul SofMedica.

11

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 11 milioane de lei, fonduri prin POIM, accesate de CATD, pentru digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată

Articolul Urmator

(VIDEO) Cercetat pentru că a pus în vânzare vopsea sub brandul unui producător din municipiul Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele