Noapte
Zi
18 May 2023
1 min read

Încă 7 milioane de euro pentru Spitalul Județean! S-a aprobat proiectul pentru reducerea infecțiilor nosocomiale

Încă 7.000.000 milioane de euro merg către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost aprobat proiectul “Reducerea riscului de infecții nosocomiale rin achiziția de echipamente și materiale, obiectiv finanțată prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 12.
Investiția este deosebit de importantă pentru unitatea spitalicească pentru că va ajuta la  reducerea considerabilă a riscului de infecții nosocomiale. De asemenea, prin intermediul se vor organiza structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea eventualelor infecții asociate asistenței medicale, dar și dezvoltarea și îmbunătățirea capacității și capabilității laboratorului de microbiologie.
Acest proiect vine în completarea celor pe care CJD deja le are în implementare la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, care, împreună se ridică la suma de 15.000.000 milioane de euro.
În ultimii doi ani, CJD a început lucrările la:construire Ambulatoriu de Specialitate (3.4000.000 euro), extinderea UPU ( 1.700.000 euro), extinderea șidotarea Secției de Cardiologie (2.000.000 euro), dar și achiziționarea unui aparat angiograf (500.000 euro din bani guvernamentali).
“Ne facem datoria și investim în creșterea calității vieții și sănătății dâmbovițenilor”, transmite Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Se suplimentează cursele de transport public cu ocazia meciului dintre Chindia – Voluntari

Articolul Urmator

Super distracție de ziua comunei Corbii Mari! Pe scenă vor urca Oana Radu, Jean de la Craiova, Tzancă Uraganul și mulți alți artiști!

Ultimele Articole

Mergisus