Noapte
Zi
19 May 2023
1 min read

Super distracție de ziua comunei Corbii Mari! Pe scenă vor urca Oana Radu, Jean de la Craiova, Tzancă Uraganul și mulți alți artiști!

Duminică, 21 mai a.c., primăria și Consiliul Local Corbii Mari vă invită la super distracție. După o pauză de trei ani, autoritățile organizează din nou Ziua Comunei, un eveniment plin de surprize și voie bună. Responsabili pentru ca petrecerea să fie cât mai reușită vor fi artiștii Oana Radu, Jean de la Craiova, Tzancă Uraganu, dar și îndragiți cântăreți de muzică populară și nu numai. Va fi organizat și un foc de artificii și vor exista numeroase activități în aer liber.
Petrecerea va începe la ora 14:00 în locația Târgului Comunal.
 FB_IMG_1684317984033
“Prieteni din Corbii Mari și de oriunde,
Anul acesta, DUMINICĂ 21 mai, vom avea din nou ZIUA COMUNEI! E un moment de sărbătoare și vreau să-l împărtășesc cu voi, pentru că vine după o perioadă de 3 ani în care nu am putut organiza evenimentul. O perioadă mai dificilă, cu provocări pe care nu ni le-am fi imaginat niciodată, dar pe care am știut să le depășim. Poate cu atât mai mult merităm o zi în care să ne strângem cu toții și să ne bucurăm că suntem ai comunei.
Va fi o zi plină, cu activități pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Va fi muzică și voie bună, foc de artificii, vom avea oaspeți de seamă, iar noi le vom fi gazde bune și vom petrece împreună această zi A NOASTRĂ!
Așa că… dați de veste: DUMINICĂ 21 mai, sărbătorim împreună!”, este mesajul transmis de către Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Încă 7 milioane de euro pentru Spitalul Județean! S-a aprobat proiectul pentru reducerea infecțiilor nosocomiale

Articolul Urmator

Timp de 5 ani a întreținut relații sexuale cu fata concubinei! A fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol

Ultimele Articole

Mergisus