Noapte
Zi
2 May 2023
1 min read

Pe 9 mai, la Cinematograful Independența, concert extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității în Europa, va fi marcată și anul acesta, la Târgoviște, data de 9 Mai fiind o zi importantă pentru Uniunea Europeană, constituită în 1954 și, în egală măsură, și pentru România, care din 2007 este membră cu drepturi depline.
Astfel, marți, 9 mai, începând cu ora 18:00, la Cinematograful Independența, va avea loc concertul extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”, devenit tradiție.
Aflat la ediția a VIII-a, acesta este organizat de Primăria Municipiului Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, alături de Teatrul Municipal „Tony Bulandra”.
Protagoniștii concertului sunt: Orchestra Simfonică „Muntenia”, dirijor Daniel Jinga, alături de invitații săi speciali – soprana Mihaela Alexa, tenorii Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu, Florin Guzga și Florin Georgescu.
Intrarea se face pe bază de invitație, care se poate procura de la sediul Centrului Județean de Cultură și de la Teatrul Municipal „Tony Bulandra”, începând cu data de 3 mai 2023, în limita locurilor disponibile.

afiș concert

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ANUNȚ: Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița

Articolul Urmator

AȚI VĂZUT-O? A plecat de la școală și nu s-a mai întors în centrul de plasament, unde locuia

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus