Noapte
Zi
2 May 2023
1 min read

AȚI VĂZUT-O? A plecat de la școală și nu s-a mai întors în centrul de plasament, unde locuia

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că minora Petre Paraschiva, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la o unitate de învățământ, din Găești, fără a mai reveni în centrul de plasament, unde era beneficiară. La data plecării, aceasta purta un hanorac de culoare mov, blugi de culoare albastră și era încălțată cu pantofi sport de culoare albă. Semnalmente: aproximativ 1,52 m, greutate 60 de kilograme, păr șaten, ochi căprui.

PIMG-20230502-WA0025Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pe 9 mai, la Cinematograful Independența, concert extraordinar „Primăvara Clasică Europeană”

Articolul Urmator

Sală de sport nouă, la Vulcana Pandele

Ultimele Articole

Mergisus