Noapte
Zi
3 May 2023
1 min read

Se lucrează la extinderea rețelei de apă și canal din Dragomirești, Mănești și Tătărani

Cu o finanțare de aproximativ 450.000.000 de euro, extinderea infrastructurii de apă și canal reprezintă cea mai mare investiție din județul Dâmbovița, proiectul incluzând 52 de localități finanțarea fiind posibilă cu ajutorul fondurilor europene. La acest moment, se lucrează intens în trei dintre ele, și anume la Dragomirești, Mănești și Tătărani.
 x1
”Astăzi, alături de conducerea Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița și primarii Dragoș Vlădulescu, Alexandru Constantin și Constantin Pătru, am verificat lucrări a căror valoare se ridică la aproximativ 30.200.000 de EURO (TVA inclus).
Așadar, în cele trei comune se urmărește: înființarea a 100 de km rețele de canalizare; racordarea a 5.228 de gospodării la rețeaua de canalizare; înființarea a 50 de stații de pompare a apei uzate; reabilitarea a 13 km de rețea de distribuție apă potabilă; branșarea a 533 de gospodării la rețeaua de apă potabilă.
x2
Lotul pe care se lucrează în cele 3 comune face parte din cel mai mare proiect cu fonduri europene din Dâmbovița, “Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată”, care se ridică la aproape 450.000.000 de euro.
De acesta vor beneficia cetățenii din 52 de localități dâmbovițene și Consiliul Județean Dâmbovița.”, transmite Corneliu Ștsfan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, după o vizită efectuată pe teren.
corneliu stefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Sală de sport nouă, la Vulcana Pandele

Articolul Urmator

Târgoviștean reținut că a întreținut relații sexuale cu o minoră aflată în regim de plasament 

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Comisia Europeană sprijină realizarea Domeniului Schiabil Cocora

Vești bune din partea Comisiei Europene în ceea ce privește

CORNELIU ȘTEFAN (PSD DÂMBOVIȚA) Reconfirmat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

”Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Ieri, am stabilit cel mai