Noapte
Zi
8 May 2023
1 min read

(VIDEO) Zilele Județului Dâmbovița, Ediția a II-a, în perioada 31 mai- 4 iunie!

Pentru al doilea an consecutiv, administratia centrală organizează Zilele Județului Dâmbovița, în perioada 31 mai – 4 iunie. Evenimentele vor fi unele de excepție și nu vor lipsi spectacolele, târgurile mesterilor populari, competițiile sportive, dar și numeroase momente cultural-artistice. Astfel de acțiuni vor fi organizate atât în municipiul Târgoviște, cât și în alte localități, prin ele dorindu-se și promovarea tuturor locurilor frumoase din județ, dar mai ales istoria lor.

“Zilele Județului Dâmbovița, 31 mai – 04 iunie. Ne dorim ca această perioadă să fie cea mai așteptată perioadă din an pentru dâmbovițeni”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

“Este un bun prilej de a sărbători împreună județul Dâmbovița și de a ne bucura împreună de bogata noastră moștenire culturală, “Zilele Județului Dâmbovița”, fiind, în același timp, încă un mod prin care promovăm imaginea unui loc în care s-au scris pagini importante ale istoriei naționale.

Vrem ca Dâmbovița să fie un județ efervescent, un județ în care, în orice perioadă a anului ai veni, să ai unde merge și să poți participa la concerte, târguri tradiționale și meșteșugărești, evenimente artistice, culturale și sportive. Suntem în proximitatea unor orașe mari, cu oameni care vor să iasă din casă și să viziteze locuri apropiate, pline de peisaje pitorești, atracții culturale și de interes istoric, dar care oferă și posibilități de recreere prin activități artistice și sportive.

Dâmbovița este această destinație, spun cei care au ajuns deja în județul nostru și vorbesc atât de frumos despre locul în care noi trăim și muncim! “, adaugă Corneliu Stefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tot ceea ce facem vine din inimă –   8 mai – Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

Articolul Urmator

“Noi soluții de finanțare europeană în anul 2023”, conferință organizată de Camera de Comerț Dâmbovița în parteneriat cu ADR Sud Muntenia și AMCOR

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele