Noapte
Zi
5 June 2023
2 mins read

BABEL FEST – programul zilei de marți, 06 iunie

Ora 11:00 Întâlnirile Babel, Q&A (actori, presă, invitați; deschise publicului) –ORIENT.OCCIDENT – AMASIA, Conferință susținută de Mc Ranin, Manager al Teatrului Tony Bulandra, Președintele Festivalului Artelor Spectacolului Târgoviște BABEL, Moderator Sanda Vișan – Foaier TTB, 1h 30min

Ora 11:00 – 13:45 Workshop, Dumitru Acriș, De la text la acțiune, de la acțiune la formă – Sala Oglinzilor
Workshop-ul a fost conceput de actorul și regizorul Dumitru Acriș ca un antrenament de trei ședințe ce au la bază traiectoria de la litera scrisă la corpul în mișcare, până la reprezentarea scenică.

Ora 14:15 – 17:00 Workshop, Ben Harrison – ASCULTÂND SPAȚIUL – Sala Studio
Workshop-ul va fi condus de Ben Harrison, co – directorul artistic al Grid Iron, care are o experiență de peste douăzeci și opt de ani, predând în întreaga lume lucrul actorului bazat pe spațiul de joc.

ora 17:30 Lansare de carte – FORME CONVERGENTE, de Erica Oprea, colecția de cultură a Gazetei DÂMBOVIȚA, moderator: Ionuț Cristache și Puiu Jipa, Foaier TTB, 30 min
Cartea este o poveste a pașilor purtați pe teritorii mișcătoare și necunoscute ale artei și ale formelor ei scrise.

ora 18:00 ORESTE, regia: Yiannis Paraskevopoulos – Sala Mare a TTB, 1h 35min
Povestea lui Oreste este tragică și vorbește despre crimă, răzbunare, dar și despre iubirea dintre frate și soră, despre prietenie.
Spectacolul face parte dintr-un amplu program dedicat dramaturgiei antice, (re)interpretată cu mijloace contemporane.

ora 20:00 PE ACOPERIȘ, Compania Respiro, România, Terasa Cinematografului Independența, 1h 45min
Pe acoperiş este o comedie dulce-amară despre trei cumnate hotărâte să facă față provocărilor unui nou început, pe acoperiş. Totuşi, în spatele uşilor încuiate ale casei, trecutul pândeşte din umbră şi amenință să le invadeze prezentul.
Un carusel de emoții şi de neaşteptate schimbări de situație, o poveste despre descoperirea de sine, despre puterea de a merge mai departe, despre speranță, o materie în care alchimia dintre putere şi sensibilitate creează pe scenă, o energie captivantă şi dinamică.

ora 21:30 TĂCEREA – Teatrul Biuro Podrozy, Polonia – Piața Mihai Viteazul
Cunoscută pentru legendara sa producție de teatru de stradă Carmen Funebra, care explora efectul devastator al războiului asupra civililor, compania poloneză Teatrul Biuro Podróży prezintă partea a doua, Tăcerea. Teatru fizic, focuri, montare neobişnuită, păpuşi şi muzică vor susține nesfârşita poveste a refugiaților şi a migranților prinşi într-o spirală a războiului, dar şi visul de a scăpa.
Eroii spectacolului sunt copiii – martori inocenți ai morții şi ai violenței- victime ale atrocităților şi strămutărilor.

ora 23:00 Clubul Festivalului – Berăria Vlad Țepeș

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

BABEL, programul zilei a IV de Festival

Articolul Urmator

(VIDEO) Parada BABEL FEST

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele