Noapte
Zi
13 July 2023
1 min read

Computer tomograf performant, la spitalul municipal Moreni

Începând de astăzi, locuitorii municipiului Moreni, dar și cei din zonele apropiate, pot beneficia de servicii medicale moderne, spitalul punând în funcțiune un computer tomograf performant. Achiziția a fost posibilă cu ajutorul fondurilor europene și a costat aproximativ 4 milioane de lei.

FB_IMG_1689244121780
 Sănătatea dâmbovițenilor este prioritară!  Mă bucur că, de astăzi, locuitorii din Moreni și din zona adiacentă acestui municipiu pot beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, odată cu achiziționarea unui computer tomograf de ultimă generație. Cu o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei realizată din fonduri europene, Spitalul Municipal Moreni își întărește infrastructura medicală și asigură accesul ușor la investigații de înaltă calitate.
Până în prezent, pacienții din Moreni și localitățile învecinate erau direcționați către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a beneficia de astfel de servicii specializate.”, transmite Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița prezent la unitatea medicală în cadrul unei vizite de lucru.
FB_IMG_1689244126096
 Noul dispozitiv vine în întâmpinarea nevoilor complexe ale pacienților și ale medicilor, iar Spitalul Municipal Moreni are personal calificat, special pregătit pentru utilizarea acestui aparat de ultimă generație, asigurându-se în acest fel o evaluare corectă a stării de sănătate și un diagnostic precis și rapid.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

O tânără de 36 de ani și-a pierdut viața. A fost acroșată pe marginea drumului DN7

Articolul Urmator

Dep. Carmen Holban:” O investiție extrem de utilă pentru sănătatea pacienților Spitalului Municipal Moreni este la dispoziția tuturor celor care au nevoie de analize non-invazive”

Ultimele Articole

Mergisus