Noapte
Zi
29 August 2023
1 min read

CJD va aloca sumele necesare locuitorilor din Crevedia afectați de exploziile de la stația GPL

Așa cum a promis încă de zilele trecute, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a luat toate măsurile pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Crevedia afectați de exploziile de la stația GPL.  Acesta, însoțit de prefectul Claudia Gilia, și de reprezentanți și voluntari ai Crucii Roșii, a mers, din nou, în localitate pentru a duce provizii și pentru a sta de vorbă cu locuitorii. De asemenea,  în ședinta CJD de mâine, vor fi aprobate și primele sume de bani care vor fi folosite pentru cei ale căror  gospodării au fost distruse.

FB_IMG_1693310291847

“Am revenit astăzi la Crevedia, alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru a sta de vorbă cu oamenii ale căror case și gospodării au fost afectate în nefericitul eveniment de sâmbătă! I-am anunțat că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru ce au dânșii nevoie în momentul de față. De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine.  Tot astăzi, alături de Crucea Roșie, am dus frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție. I-am asigurat că imediat după evaluarea pagubele, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate.”, a teansmis Corneliu Ștefan.

FB_IMG_1693310296539

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Lacrimi și tristețe la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște! Moment de reculegere pentru Hugo Wolff! A plecat la ceruri pentru a dansa cu îngerii!

Articolul Urmator

De Ziua Limbii Române – Expoziție de Carte Românească, organizată de Camera de Comerț la Biblioteca Județeană I.H.Rădulescu Târgoviște

Ultimele Articole

Mergisus