Noapte
Zi
29 August 2023
1 min read

De Ziua Limbii Române – Expoziție de Carte Românească, organizată de Camera de Comerț la Biblioteca Județeană I.H.Rădulescu Târgoviște

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu„ Dâmbovița alături de partenerii Bibliotheca și Cetatea de Scaun, au plăcerea de a vă invita la un eveniment cultural special dedicat Zilei Limbii Române – Expoziția de Carte Românească! 

31_08_2023-ZIUA LIMBII ROMÂNE

Evenimentul își propune să aducă în prim plan literatura românească și va cuprinde o colecție diversificată de cărți, oferind șansa participanților de a explora opere dintr-o gamă largă de genuri literare și de a lua parte la discuții interesante despre literatura și cultura românească.

Camera de Comerț Dâmbovița invită  pasionații de lectură și publicul larg să se alăture acestei călătorii prin universul cărților românești.

Detalii ale evenimentului: Data: 31.08.2023 Ora: 11:00

 Locație: Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu„ Dâmbovița, Sala de Conferințe

Vă așteptăm să vă alăturați acestui eveniment cultural deosebit, Expoziția de Carte Românească!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD va aloca sumele necesare locuitorilor din Crevedia afectați de exploziile de la stația GPL

Articolul Urmator

CJD înființează și extinde rețeaua de apă și canal în nouă comune! A fost desemnat câștigătorul licitației contractului de execuție pentru primul lot al lucrărilor

Ultimele Articole

Mergisus