Noapte
Zi
30 August 2023
1 min read

Marcel Ciolacu cere Poliției să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri

“Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor! Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!”, este mesajul transmis de către Marcel Ciolacu, Premierul României și Președintele Partidului Social Democrat în contextul în care din ce în ce mai des foarte mulți șoferi sunt prinși conducând sub infuența consumului de droguri sau alte substanțe psihoactive.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

CJD înființează și extinde rețeaua de apă și canal în nouă comune! A fost desemnat câștigătorul licitației contractului de execuție pentru primul lot al lucrărilor

Articolul Urmator

CJD a alocat, ca prim pas, 335.000 lei pentru sprijinirea locuitorilor afectați de tragedia de la Crevedia

Ultimele Articole

Mergisus