Breaking News

PSD DÂMBOVIȚA: NU se impozitează nici un dar de nuntă și nici vreun dar primit la botez

Sep 26, 2023

În ultima vreme, în spațiul public au apărut nenumărate discuții cu privire la pachetul legislativ cu privire la echilibrarea bugetară, iar zvonul conform căruia Guvernul dorește să impoziteze darul primit la nunți și botezuri a fost în prim plan.

În acest context, organizația PSDDâmbovița, prin vocea purtătorului de cuvânt Constantin Cozma, a transmis și a subliniat mesajul premierului Marcel Ciolacu conform căruia astfel de venituri nu se vor impozita.

“Premierul Marcel Ciolacu a ieșit cu o declarație publică unde se spune clar: NU se impozitează nici un dar de nuntă și nici vreun dar primit la botez. Totuși asta nu înseamnă că veniturile nedeclarate vor scăpa neimpozitate, statul are responsabilitatea de a încuraja conformarea fiscală și de a combate evaziunea fiscală, prin urmare se vor lua măsuri pentru a recupera veniturile nedeclarate care nu pot fi justificate. Această măsură este aplicabilă, după cum am spus, în cazul tuturor veniturilor nejustificate. Așadar, nunțile și botezurile nu vor fi impozitate, impozitarea veniturilor nedeclarate este o altă problemă, care, așa cum am spus mai devreme, are drept scop atingerea echității și a conformității fiscale”, a declarat Constantin Cozma, purtător de cuvânt PSD Dâmbovița.

Actualitate, Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare