Breaking News

Performanța în afaceri, premiată la Gala Topul Firmelor Dâmbovițene!

Oct 20, 2023

Seara trecută, cei mai de succes antreprenori dâmbovițeni au fost premiați în cadrul Galei Topul Firmelor Dâmbovițene, Ediția cu numărul 30, Ediție Aniversară.
Clasamentul firmelor este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.
Ca de fiecare dată, la eveniment au participat reprezentanţi ai celor mai performante companii, operatori economici din diferite sectoare de activitate cum ar fi comerţ, construcţii, industrie, cercetare-dezvoltare și high-tech, servicii, turism, agriculturā, personalităţi ale autorităților publice locale și judeţene.

La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2023 au fost analizate 11.802 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 2.097 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme
În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022 s-au calificat pe prima poziție un număr de 537 de companii, pe locul al doilea 325 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 256 companii.

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: